dissabte, 28 d’abril del 2012

Idees Econòmiques i Originals Per al Dia de la Mare

El dia de la mare s'apropa, ja saps que li regalaràs? vols fer-li un regalet sense gastar-te gaire diners? doncs crec que et puc donar la solució! :)


El día de la madre se aproxima, ¿ya sabes que le regalarás? ¿quieres hacerle un regalito sin gastarte mucho dinero? pues creo que puedo darte la solución! :) 

Self Packaging

Si l'altre dia t'explicava que la revista Kireei està a punt de sortir (pots llegir-ho aquí), avui vull explicar-te que Espurnes* i Kireei hem organitzat un sorteig. Des de dimarts dia 24 d'abril i fins dilluns 30 d'abril a les 20.00h pots participar-hi. Pots guanyar una targeta regal de 25,00€ per gastar a la nostra  botiga virtual, t'agrada la idea? doncs encara ets a temps de participar-hi! per saber com ho has de fer, aquí tens les bases.

Si el otro día te contaba que la revista Kireei está a punto de salir (puedes leerlo aquí), hoy quiero contarte que Espurnes* y Kireei hemos organizado un sorteo. Desde martes día 24 de abril hasta el lunes 30 de abril a las 20.00h puedes participar. Puedes ganar una tarjeta regalo de 25,00€ para gastar en nuestra tienda virtual, ¿te gusta la idea? pues ¡aún estás a tiempo de participar! para saber como lo tienes que hacer, aquí tienes las bases.

Foto: Rosa Llaveria

Per altra banda, hem arribat a una col-laboració amb Pequesymamis, pàgina especialitzada en el món infantil, i hem engegat un altre sorteig, vigent des de diumenge dia 22 d'abril i fins el diumenge 29 d'abril a les 23.59h. Aquí pots llegir les bases. Sortegem tres targetes regal valorades en 5, 10 i 25,00€ i que també pots gastar en la nostra botiga virtual

Por otra parte, hemos llegado a una colaboración con Pequesymamis, página especializada en el mundo infantil, y hemos empezado otro sorteo, vigente desde el domingo día 22 de abril y hasta el domingo 29 de abril a las 23.59h. Aquí puedes leer las bases. Sorteamos tres tarjetas regalo valoradas en 5, 10 y 25,00€ y que también puedes gastar en nuestra tienda virtual.


Així que ara no tens excusa per no fer-li un bon regal a la teva mare el proper 6 de maig, dia de la mare! :) Aprofita aquestes oportunitats que et donem per aconseguir aquests premis, i, d'aquesta manera, pots escollir alguna de les nostres peces com a regal: un anell, o unes arracades, un conjunt de pedres naturals... segur que li agradarà!

Así que ahora no tienes escusa para no hacerle un buen regalo a tu madre el próximo 6 de mayo, día de la madre! :) Aprovecha estas oportunidades que te damos para conseguir estos premios, y, de esta forma, puedes escojer alguna de nuestras piezas como regalo: un anillo, unos pendientes, un conjunto de piedras naturales... seguro que le encantará! 


Quines idees de regals tens per al dia de la mare? i si ets mare, què t'agradaria que et regalessin? :) 
¿Qué ideas de regalos tienes para el día de la madre? y si eres madre, ¿qué te gustaría que te regalasen? :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...